Bob van Noort wint Blacklighttoernooi 2010

15 december 2010
Zaterdag 11 december, in Roelofarendsveen, heb ik meegedaan aan het blacklight tournooi. Het was een leuke ervaring. Alles donker, behalve de randen van de tafel, het balletje en het netje. Hartstikke leuk!

Ik was in een lastige, maar leuke poule ingedeeld. Een iemand was van landelijk C en een ander meisje was van landelijk A. Deze twee mensen zaten beiden in mijn poule. Van het meisje had ik gewonnen, maar van de landelijk C'er had ik net aan verloren (1-3 met één set van 13-15). Ik deed de hele tijd een service waarbij het leek de bal schuin te serveren, maar deed ik hem toch rechtdoor. Daarbij had ik ongeveer 10 aces. Toch ging ik door omdat ik tweede van de poule was. Ik moest toen in de halve finale tegen een jongen van een andere club, die niet in onze competitiepoule zat. Hiervan won ik ook: ik stond in de FINALE!

In de finale moest ik tegen een competitiegenoot, waarvan ik twee keer in de competitie had gewonnen. Desondanks werd het een moeilijke wedstrijd. De eerste set voor hem. Volgende twee voor mij en daarna hij weer. Het stond dus 2-2. Ik stond met 0-5 achter. Maar kwam terug tot 7-7. Toen het op een gegeven moment 10-9 voor mij stond, deed ik een lullige service: heel snel en onverwacht: ik keek naar de backhandhoek en speelde hem diep op zijn forehand. Dat werd mijn winnende punt. Dus won ik de laatste set met 11-9. Zeer spannende wedstrijd dus.

Kortom: Leuke ervaring en leuk dat er ook een folder op de deur bij ons hing.

Bob van Noort

Clubblad

Clubblad

Route

Route