Reflex website vernieuwd

10 september 2011
De website van onze tafeltennisvereniging is vernieuwd!

Een strak, nieuw uiterlijk en een aangepaste navigatiestructuur zullen de voornaamste zaken zijn die je zullen opvallen. Het uiterlijk is aangepast aan de huidige tijd. Voor wat betreft de navigatiestructuur is een grote winst geboekt door het laten verdwijnen van één muisklik. Wilde je voorheen bijvoorbeeld je wedstrijdschema raadplegen, dan klikte je via "Senioren" naar "Wedstrijdschema" en vervolgens naar het gewenste schema. Nu kun je via je uitklapmenu direct op "Wedstrijdschema’s" klikken en vervolgens het gewenste schema openen.

Verder is de vernieuwde website een stuk visueler ingesteld dan de oude. Er wordt meer gebruik gemaakt van foto’s en afbeeldingen. Dit zal waarschijnlijk veel mensen aanspreken.

Bovendien werkt deze website ook uitstekend op je smartphone.

Tenslotte is rechts bovenaan een speciale social media hoek geïmplementeerd. Onze Facebook pagina kan hier geliked worden, de pagina die je op dat moment bekijkt kun je delen via Twitter of op je Prikbord plaatsen door op "Vind ik leuk" te klikken en je kunt pagina’s op allerlei andere manieren delen via de "Share" button.

Voorlopig kunnen we er weer even tegenaan!

Wouter Kalshoven
Webmaster T.T.V. Reflex-Lisse
w.kalshoven@reflex-lisse.nl

Clubblad

Clubblad

Route

Route