2e plaats ATTC toernooi 5e/6e klasse

13 december 2012
Woensdag jongsleden deden Martin en ik mee met het ATTC freepack toernooi in de compensatie categorie 5e en 6e klasse. In totaal deden er 11 koppels aan mee deze avond.
Kwamen wij verleden jaar nog net te kort om de finale ronde te halen, ditmaal werden wij 1e in onze poule door al onze partijen winnend af te sluiten: 2x met 2-1 en 1x met 3-0.
Hiermee plaatsen wij ons voor de halve finale waar wij het moesten opnemen tegen een Duo van ATTC; aangezien zowel Martin als ik beiden onze enkel partijen winnend afsloten was het niet meer noodzakelijk om nog een dubbel te spelen.
In de finale moesten wij het opnemen tegen het Duo van Reflex Voorschoten die 5e klasse niveau speelt.
Martin, die deze avond nog ongeslagen was moest zijn meerdere erkennen aan zijn tegenstander.
Ik won wel van mijn tegenstander zodat de zaak weer in evenwicht was. De dubbel was dus beslissend voor de toernooizege. In de 1e game kwamen Martin en ik er niet aan te pas.
Kansloos verloren wij deze met 11-3. De 2e game daartegen hadden wij winstkansen; wij kwamen met 10 - 6 voor te staan, echter wij verprutste onze voorsprong en verloren deze helaas met 13-11.
In de 3e game konden wij geen vuist meer maken en verloren ook deze met 11-7 waardoor we genoegen moesten nemen met een 2e plaats.

Patrick B.

Clubblad

Clubblad

Route

Route